Agrement

Băile Felix, Bihor
În timpul sejurului dumneavoastră la Hotel President, vă putem oferi mai multe modalități de a va petrece timpul într-un mod cât mai plăcut.
Jogging, Trecking & Plimbări
Situată exact în spatele hotelului este pădurea Felix, ce se întinte pe câteva zeci de hectare, brăzdată de alei pe care vă veți putea plimba sau practica trekking-ul. Aleea Sărutului, amenajată de către noi prin pădure, face legătura între Hotel President și centrul Stațiunii Băile Felix, aflat la doar 900 metri depărtare. Pădurea găzduieste și o pistă de zgură pentru jogging, aceeași pistă pe care s-au antrenat mari atleți români, cea mai cunoscută fiind Gabi Szabo. Pădurea reprezintă și locul ideal unde se pot organiza activități recreative gen paint-ball.
Golf

Iubitorii golf-ului pot fi încântați, în apropierea hotelului, în locația unui partener, se poate practica acest sport, începătorii pot lua lecții de la profesor, cu echipament propriu sau închiriat.

Fotbal

În cadrul aquapark-ului dispunem de un teren de fotbal pe iarba sintetica.

Călărie & Manej

Vă oferim ocazia de a vă bucura de plimbări călare, în cadru natural, pe cai antrenați special pentru acest lucru. Deasemenea, plimbări cu caruța sau cu caleașca se pot organiza la cerere.

Vizite în Oradea

Orașul Oradea este unul dintre cele mai frumoase orașe din țară. Trecutul zbuciumat și mix-ul de naționalități îi dau o frumusețe aparte, cu edificii arhitectonice de valoare. Catedrala ortodoxă Adormirea Maicii Domnului “Biserica cu Lună” iese în evidență, pe lângă îmbinarea de stiluri arhitectonice, bizantin și baroc târziu, prin mecanismul ceasului, care indică fazele lunii, fiind în totalitate mecanic. Primaria, cu al său turn, pe lângă rolul practic administrativ, reprezintă și un punct de atracție turistică. Exponate diferite își găsesc locul pe holuri, în piramidă ori în turn. Teatrul Regina Maria, restaurant în 2011, pune în scenă diverse piese, pentru iubitorii de cultură. Pasajul Vulturul Negru, copie a celebrei Galleria Vittorio Emanuele din Milano, vă așteaptă cu cea mai agitată zonă din oraș. Împreună cu Strada Vasile Alecsandri, găzduiește cele mai celebre terase, baruri și pub-uri din oraș. Cetatea Oradea, construcție de secol XI, reprezintă una din ultimele cetăți locuite din Europa. Aflată într-un amplu proces de restaurare, continuă să uimească prin dimensiunea zidurilor exterioare și frumusețea interiorului.

Excursii în județul Bihor

Munții Apuseni, datorită predominanței calcarului în structură, au dat naștere la numeroase peșteri. Cea mai celebră dintre ele este Peștera Urșilor, formațiune carstică descoperită în anul 1975, în timpul unor dinamitări. Întinzându-se pe o lungime de peste 1500 m, dispusă pe două nivele, Peștera Urșilor adăpostește fosile ale ursului de cavernă, specie considerată disparută cu peste 650.000 de ani în urmă. Stațiunea Stâna de Vale, centrul precipitațiilor din România, este deasemenea ușor accesibilă. Datorită bioclimatului tonic, caracterizat prin presiune atmosferică scăzută, este recomandată în special în tratarea afecțiunilor respiratorii. Platoul Padiș, reprezintă punctul de plecare ideal pentru cei care doresc să facă drumeții montane. Ușor accesibile și cu grad de dificultate redus sunt trasee ce duc la Cetățile Ponorului, Lumea pierdută, la Ghețarul Focul Viu ori în multe alte obiective naturale de o frumusețe aparte.

Seară de muzică la Filarmonica Oradea

Iubitorii muzicii clasice se pot delecta în fiecare seară de joi cu spectacole la Filarmonică. Mari dirijori și soliști sunt în permanentă colaborare cu Filarmonica.

La cerere putem organiza diferite activități recreative specifice team-building-urilor, petrecerilor tematice ori pentru diferite segmente de vârstă, în apropierea hotelului. Amintim între acestea: tiroliana, plimbare cu ATV-urile, paintball, zorbing, tură de trekking în zona Betfia, speologie în Avenul Betfia.