+40 259 318 381 | +40 727 228 294 | +40 734 105 105

Termeni și condiții cazare
President Hotels & Resort

Tariful selectat de dumneavoastră include:

 • Cazare cu mic dejun în tipul de cameră selectat
 • Acces gratuit la piscinele din incinta hotelului, saune, jacuzzi, terenuri de tenis și fotbal.
 • Pentru clienții cazați în Hotel President, acces cu reducere de 25% din tarif la Aqua Park pe perioada rezervării, clienții cazați în Hotel Aqua și Hotel President SPA având acces gratuit.

Politici de cazare:
Copii şi paturi suplimentare (fotolii extensibile)

 • Un copil cu vârsta până la 6 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente.
 • Un copil cu vârsta până la 2 ani stă gratis dacă foloseşte un pătuţ, oferit gratuit. Pentru disponibilitate, vă rugăm precizați nevoia la momentul rezervării. Necomunicarea la timp a nevoii de patuțuri, poate duce la imposibilitatea asigurării acestui serviciu.
 • Prețul apartamentelor este calculat pentru 3 adulți, sau 2 adulți și 2 copii până la 12 ani.
 • Un copil mai mare de 12 ani sau adult plăteşte 30 Eur pe noapte dacă foloseşte un pat suplimentar (fotoliu extensibil) la tariful cu mic dejun.
 • Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră: 1.

HOTEL PRESIDENT ****

Cel mai modern complex hotelier din Băile Felix oferă condiții de cazare în 104 de camere din incinta Hotelului President. 60 de camere au fost date în folosință în iunie 2011, 32 de camere fiind inaugurate în 2001, trecând printr-un program de renovare în 2013 și 2014.

După gradul de confort, camerele se împart în: camere standard, camere superioare, apartamente standard și apartamente superioare.

Camere standard:

Situate în aripa veche a hotelului, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu duș. Majoritatea dispun de balcon. Unele camere dispun de fotolii rabatabile (recomandabile pentru copii de până în 12 ani).

Camere superioare:

Situate în aripa nouă a hotelului, pot acomoda în condiții de confort ridicat 2 persoane. Toate camerele dispun de balcon. Unele camere dispun fotolii rabatabile, (recomandabile pentru copii de până în 12 ani). Dispun de cadă, TV LCD, aer condiționat, minibar. Sunt disponibile și camere pentru persoane cu dizabilități, vă rugăm să luați legătura cu recepția dacă doriți să rezervați o asemenea cameră.

Apartamente standard

Situate în aripa veche a hotelului, dispun de loc de cazare pentru 2-4 persoane, dispunând de un pat matrimonial și o canapea extensibilă, aer condiționat, minibar, TV LCD, baie cu duș.

Apartamente superioare

Situate în aripa nouă a hotelului, pot acomoda în condiții de confort ridicat 2-4 persoane. Variante de ocupare: 2 adulți + 2 copii sau max. 3 adulți. Toate camerele dispun de balcon. Dispun de cadă, TV LCD, aer condiționat, minibar. 3 apartamente sunt clasice, cu 2 camere, desparțite de o ușă, ideale pentru familiile cu copii, situate la etajele 1, 2, 3, iar 3 sunt cu ușă culisantă între camere.

Studio, un spațiu deschis generos, de 60 mp, luminos, dispunând de cadă cu jacuzzi, situat la etajul 4.

Toate apartamentele conțin un pat matrimonial, o canapea extensibilă, TV LCD, aer condiționat, minibar, birou.

Hotel Aqua President***

Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitățile locației la un preț redus, îl reprezintă cazarea în incinta Aqua Park-ului. Camerele spațioase, dotate cu aer condiționat și TV LCD, pot găzdui până la 4 persoane, în funcție de necesități.

După gradul de confort, camerele se împart în: cameră standard, cameră superior și apartamente.

Camere standard:

În suprafața de circa 25 mp, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer condiționat, minibar, TV LCD, baie cu duș. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de până în 12 ani).

Camere superioare:

Camere spațioase, cu suprafețe de circa 41 mp, dotate cu un pat matrimonial și o canapea extensibilă, pot acomoda în condiții de confort între 2 și 4 persoane. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de până în 12 ani). Dispun de cadă / duș, TV LCD, aer condiționat, minibar.

Apartamente

Apartamentele în cadrul Aqua Park-ului sunt de 3 tipuri:

 • Modern - caracterizate printr-un aranjament inedit, pe nivel, cu living-ul la parter și patul matrimonial la etaj, cu scară interioară, ideale pentru cei ce iubesc nonconformismul
 • Studio - un spațiu generos, de 75 mp, luminos, dispunând de cadă cu jacuzzi
 • Clasic - cu 2 camere, desparțite de o ușă, ideale pentru familiile cu copii.
 • Ambele tipuri conțin un pat matrimonial, o canapea extensibilă, baie cu cadă / duș, TV LCD, aer condiționat, minibar, birou. Oricare variantă de cazare în incinta Aqua Park-ului vă asigura accesul non stop și gratuit pe perioada programului la bazine și saune.

Hotel President SPA

Cel mai nou hotel, President SPA, inaugurat in iunie 2017 va propune cele mai bune conditii de cazare in 45 de camere duble si 5 apartamente, cat si accesul gratuit in cadrul Aqua Park-ului.

Hotelul dispune de 45 de camere superioare care pot acomoda în condiții de confort ridicat 2 persoane. Toate camerele dispun de balcon. Unele camere dispun fotolii rabatabile, (recomandabile pentru copii de până în 12 ani). Dispun de cabina de dus, TV LCD, aer condiționat, minibar.

Apartamente superioare

Pot acomoda în condiții de confort ridicat 2 - 4 persoane. Variante de ocupare: 2 adulti + 2 copii sau max 3 adulti. Toate camerele dispun de balcon. Dispun de cada, sauna umeda, 2 TV LCD, aer condiționat, minibar.

La etajul 1 functioneaza un modern centru SPA, unde va puteti relaxa in cele mai bune conditii folosind jacuzzi-ul, facand un masaj sau hammam, folosind saunele sau frigidarium-ul, accesand servicii de cosmetica sau doar relaxandu-va in zona de linistire.

POD SERV COM SRL

Înreg. O.N.R.C. sub nr. J05/2546/1993
C.I.F. RO4453543
Sediu social: IZLAZUL COMUNAL 292/B, Nojorid, jud. Bihor

AQUA PRESIDENT SRL

Înreg. O.N.R.C. sub nr. J05/1294/2010
C.I.F. RO27526695
Sediu social: CORDĂU 1/A, Cordău, jud. Bihor

Modalități de plată

IMPORTANT:
REZERVAREA ONLINE

Prin formularul online din sectiunea REZERVĂ ACUM-> puteți rezerva una sau mai multe camere din cadrul complexului nostru. Câmpul “Persoane/Cameră” indică numărul maxim de persoane acceptate în camera respectivă, inclusiv adulți și copii.

Dumneavoastră va trebui să plătiți online, cu cardul, avansul indicat în partea dreaptă a formularului de rezervare. După ce faceți confirmarea comenzii pe site-ul nostru, veți fi transferat automat către procesatorul de plăți online unde va trebui să vă completați datele de pe card și să faceți plata.
Veți primi pe adresa dumneavoastră de e-mail o dovadă a plății din partea procesatorului de plăți (www.plationline.ro) și un email din partea noastră cu rezervarea efectuată. Pentru plata cu cardul, tranzacția va aparea pe extrasul de cont cu numele „www.baile-felix.ro”
Suma plătită de către dumneavoastră va fi blocată în contul dumneavoastră până în momentul în care vom valida rezervarea făcută. Anularea tranzacției va fi posibilă cu cel puțin 48 de ore înainte de eveniment (intrarea la cazare). Dacă rezervarea se anulează după acest termen, sau în caz de neprezentare, se încasează 100% prima noapte de cazare. În cazul unei anulări, banca emitentă a cardului dumneavoastră va trebui să deblocheze suma blocată într-un interval de 1-30 de zile, în funcție de politica acesteia.
Tariful include 5% TVA și taxa de stațiune.

Sigla PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.