Aquapark President starstarstarstar superior

Cordau nr 1, Baile Felix, Bihor, 417500, Romania

Tap to call 0723400300
 Some bookings
 Half booked
 Mostly booked
 Fully booked
Rezervare Tarifele noastre Camere
qrcode

 

Parte integranta a Complexului President din Baile Felix, Hotelul Aquapark*** ofera posibilitatea cazarii direct langa zona de bazine. Va stau la dispozitie 28 unitati de cazare, camerele spatioase, pentru 2 sau 3 persoane, sau apartamentele cu pana la 4 locuri.

Tipuri camere

???
Aquapark Apartament
2
???
Aquapark Camera Standard
3
???
Aquapark Camera Superior
3

Descrierea zonei

test

Ora de cazare

Incepand cu ora 14.00 PM.

Alte informatii/servicii

test

Meta title

test

Optiuni transport

test

Termeni si conditii

Tariful selectat de dumneavoastra include:

 • Cazare cu mic dejun in tipul de camera selectat
 • Acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe perioada rezervarii

Politici de cazare:
Copii ÅŸi paturi suplimentare

 • Un copil cu vârsta până la 6 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente.
 • Un copil cu vârsta până la 2 ani stă gratis dacă foloseÅŸte un pătuÅ£.
 • Pretul apartamentelor este calculat pentru 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani
 • Un copil mai mare de 12 ani sau adult plăteÅŸte 50 RON pe noapte dacă foloseÅŸte un pat suplimentar
 • Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuÅ£uri într-o cameră:1.

 

Cazare Aqua President***
Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus, il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului. Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat si TV LCD, pot gazdui pana la 4 persoane, in functie de necesitati. 
Dupa gradul de confort, camerele se impart in: camera standard, camera superior si apartamente.

Camere standard:
In suprafata de circa 25 mp, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani).

Camere superioare: 
Camere spatioase, cu suprafete de circa 41 mp, dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, pot acomoda in conditii de confort intre 2 si 4 persoane. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani). Dispun de cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar.

Apartamente
Apartamentele in cadrul Aqua Park-ului sunt de 3 tipuri:

 • Modern, caracterizate printr-un aranjament inedit, pe nivel, cu living-ul la parter si patul matrimonial la etaj, cu scara interioara, ideale pentru cei ce iubesc nonconformismul
 • Studio, un spatiu generos, de 75 mp, luminos,  dispunand de cada cu jacuzzi
 • Clasic, cu 2 camere, despartite de o usa, ideale pentru familiile cu copii.

Ambele tipuri contin un pat matrimonial, o canapea extensibila, baie cu cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar, birou. Oricare varianta de cazare in incinta Aqua Park-ului va asigura accesul non stop si gratuit pe perioada programului la bazine si saune.

IMPORTANT:
REZERVAREA ONLINE 
Prin formularul online din sectiunea CAZARE-> Rezervare puteti rezerva una sa mai multe camere din cadrul complexului nostru. Campul “Persoane/Camera” indica numarul maxim de persoane acceptate in camera respectiva, inclusiv adulti si copii.

Dumneavoastra va trebui sa platiti online, cu cardul, avansul indicat in partea dreapta a formularului de rezervare. Dupa ce faceti confirmarea comenzii pe site-ul nostru, veti fi transferat automat catre procesatorul de plati online unde va trebui sa va completati datele de pe card si sa faceti plata.
Veti primi pe adresa dumneavoastra de email o dovada a platii din partea procesatorului de plati (www.plationline.ro) si un email din partea noastra cu rezervarea efectuata."Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul dumneavoastra de cont ca OnlinePay sau Plationline".
Suma platita de catre dumneavoastra va fi blocata in contul dumneavoastra pana in momentul in care vom valida rezervarea facuta. Anularea tranzactiei va fi posibila cu cel putin 48 de ore inainte de eveniment (intrarea la cazare). Daca rezervarea se anuleaza dupa acest termen, sau in caz de neprezentare, se incaseaza 100% prima noapte de cazare. In cazul unei anularii, banca emitenta a cardului dumneavoastra va trebui sa deblocheze suma blocata intr-un interval de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
Tariful include 9% TVA, si taxa de statiune.

Your destination (route end point) is already marked on the map. Please enter your location and choose your route options to get directions to the destination point. You can also click on the map to choose up to 9 waypoints from your starting point to the destination point.

Address
Postal code
Town
Optimize for

Datele dumneavoastră

Unele caracteristici ale acestui site trebuie să stocheze informații despre vizita dvs. Acest lucru este folosit numai pentru a vă oferi servicii, nu este niciodată distribuit nimănui și este șters atunci când nu mai este necesar.

Nu ne-ai spus încă dacă putem colecta informații personale despre tine.

NE ACORDAÈšI PERMISIUNEA SA STOCAM ACESTE INFORMATII DESPRE DUMNEAVOASTRÄ‚??


Trebuie să fiți de acord să stocăm aceste date pentru ca dvs. să puteți face rezervări pe acest site. Indiferent dacă sunteți de acord sau nu cu datele stocate, vom stoca un cookie pe computerul dvs. pentru a ne spune dacă ați optat sau nu. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nu vă întrebăm în mod constant dacă doriți sau nu să optați sau nu și nu conține informații personale identificabile (PII). Dacă vă răzgândiți, puteți accesa oricând pagina "Permisiunile aplicației" pentru a vă înscrie sau a renunța.

Informațiile sunt stocate pentru diferite perioade de timp, în funcție de natura vizitei dvs. Deci, dacă vă uitați în jur, vom păstra informații aproximative privind localizarea geografică (nivel de țară). Dacă efectuați căutări, atunci pentru a face ca formularele de căutare să fie mai ușor de utilizat, vom stoca ultimele lucruri pe care le-ați căutat. Aceste informații sunt de obicei stocate pentru maximum 24 de ore și sunt utilizate numai pentru a vă face vizita mai plăcută.

Când faceți o rezervare cu noi, din necesitate se stochează mai multe informații.

 1. Datele formularului de rezervare sunt capturate și păstrate pentru maximum 60 de zile. Acest lucru este necesar pentru ca rezervările la cerere să poată fi transformate în rezervări complete odată ce o rezervare este aprobată și pentru analiză de către echipele noastre în cazul în care există o problemă cu o rezervare. Dacă nu v-ați autentificat atunci când ați efectuat o rezervare, atunci vă vom trimite un nume de utilizator și o parolă, pentru a vă putea vizualiza istoricul rezervărilor și puteți exersa dreptul de a fi uitat (RTBF) dacă doriți să faceți acest lucru.
 2. Datele introduse în formularul de rezervare, de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa reală sunt stocate pentru maximum 365 de zile după data de plecare din resort. Aceste informații sunt stocate în formă criptată în baza noastră de date, astfel încât numai persoanele autorizate să le poată vizualiza. Dacă faceți o rezervare, atunci prin lege trebuie să stocam PII în timp ce rezervarea este validă. Odată ce rezervarea a fost încheiată, fie pentru că a fost anulată, fie pentru că a fost verificată, atunci veți putea să vă exersați RTBF conectându-vă și vizitând pagina "Datele dvs.". Informațiile privind facturile pentru rezervările efectuate vor fi stocate în siguranță în baza noastră de date, pentru a se asigura că respectăm legile fiscale relevante, dar veți putea să eliminați toate celelalte informații de identificare după încheierea rezervării.
 3. Când sunteți de acord cu păstrarea informațiilor dvs. așa cum este descris mai sus, suntem obligați din punct de vedere legal să stocăm acest consimțământ în baza noastră de date. Aceste informații vor include adresa dvs. de IP și conținutul formularului de înscriere. Vom păstra această notificare a consimțământului în mod indefinit (aceasta este o cerință legală).
Disponibil pentru rezervare
Some bookings
Half booked
Mostly booked
Ocupat/Indisponibil
September 2024
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2024
LMMJVSD
 
 
 
 
 
December 2024
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
February 2025
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
March 2025
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
June 2025
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
August 2025
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2025
LMMJVSD
 
 
 
 
 
November 2025
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
February 2026
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
March 2026
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May 2026
LMMJVSD
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aquapark Apartament - Aqua ap
Aqua ap

Nr. maxim de persoane: 3
Etaj:
Aquapark Apartament - Aqua ap
Aqua ap

Nr. maxim de persoane: 3
Etaj:
Aquapark Camera Standard - Aqua std
Aqua std

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:
Aquapark Camera Standard - Aqua std
Aqua std

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:
Aquapark Camera Standard - Aqua std
Aqua std

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:
Aquapark Camera Superior - Aqua sup
Aqua sup

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:
Aquapark Camera Superior - Aqua sup
Aqua sup

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:
Aquapark Camera Superior - Aqua sup
Aqua sup

Nr. maxim de persoane: 2
Etaj:
Nume tarif Tip camera Minim de persoane Maxim de persoane Valabil de la Valabil pana la   Minim de zile Maxim de zile

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Sigla PlatiOnline
MasterCard Secure Verified by VISA