Datele dumneavoastră

Unele caracteristici ale acestui site trebuie să stocheze informații despre vizita dvs. Acest lucru este folosit numai pentru a vă oferi servicii, nu este niciodată distribuit nimănui și este șters atunci când nu mai este necesar.

Nu ne-ai spus încă dacă putem colecta informații personale despre tine.

NE ACORDAÈšI PERMISIUNEA SA STOCAM ACESTE INFORMATII DESPRE DUMNEAVOASTRÄ‚??


Trebuie să fiți de acord să stocăm aceste date pentru ca dvs. să puteți face rezervări pe acest site. Indiferent dacă sunteți de acord sau nu cu datele stocate, vom stoca un cookie pe computerul dvs. pentru a ne spune dacă ați optat sau nu. Acest lucru ne ajută să ne asigurăm că nu vă întrebăm în mod constant dacă doriți sau nu să optați sau nu și nu conține informații personale identificabile (PII). Dacă vă răzgândiți, puteți accesa oricând pagina "Permisiunile aplicației" pentru a vă înscrie sau a renunța.

Informațiile sunt stocate pentru diferite perioade de timp, în funcție de natura vizitei dvs. Deci, dacă vă uitați în jur, vom păstra informații aproximative privind localizarea geografică (nivel de țară). Dacă efectuați căutări, atunci pentru a face ca formularele de căutare să fie mai ușor de utilizat, vom stoca ultimele lucruri pe care le-ați căutat. Aceste informații sunt de obicei stocate pentru maximum 24 de ore și sunt utilizate numai pentru a vă face vizita mai plăcută.

Când faceți o rezervare cu noi, din necesitate se stochează mai multe informații.

  1. Datele formularului de rezervare sunt capturate și păstrate pentru maximum 60 de zile. Acest lucru este necesar pentru ca rezervările la cerere să poată fi transformate în rezervări complete odată ce o rezervare este aprobată și pentru analiză de către echipele noastre în cazul în care există o problemă cu o rezervare. Dacă nu v-ați autentificat atunci când ați efectuat o rezervare, atunci vă vom trimite un nume de utilizator și o parolă, pentru a vă putea vizualiza istoricul rezervărilor și puteți exersa dreptul de a fi uitat (RTBF) dacă doriți să faceți acest lucru.
  2. Datele introduse în formularul de rezervare, de exemplu numele, adresa de e-mail, adresa reală sunt stocate pentru maximum 365 de zile după data de plecare din resort. Aceste informații sunt stocate în formă criptată în baza noastră de date, astfel încât numai persoanele autorizate să le poată vizualiza. Dacă faceți o rezervare, atunci prin lege trebuie să stocam PII în timp ce rezervarea este validă. Odată ce rezervarea a fost încheiată, fie pentru că a fost anulată, fie pentru că a fost verificată, atunci veți putea să vă exersați RTBF conectându-vă și vizitând pagina "Datele dvs.". Informațiile privind facturile pentru rezervările efectuate vor fi stocate în siguranță în baza noastră de date, pentru a se asigura că respectăm legile fiscale relevante, dar veți putea să eliminați toate celelalte informații de identificare după încheierea rezervării.
  3. Când sunteți de acord cu păstrarea informațiilor dvs. așa cum este descris mai sus, suntem obligați din punct de vedere legal să stocăm acest consimțământ în baza noastră de date. Aceste informații vor include adresa dvs. de IP și conținutul formularului de înscriere. Vom păstra această notificare a consimțământului în mod indefinit (aceasta este o cerință legală).

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Sigla PlatiOnline
MasterCard Secure Verified by VISA