Hotel President blank

Principala, Baile Felix, Bihor, 410094, Romania

Tap to call 0040 259 318 381

 

Resort and SPA

Tipuri camere

95.00€
Hotel Camera dubla Superior
6
80.00€
Hotel Camera single Standard
2
90.00€
Hotel Camera single Superior
5
???
Hotel Apartament Standard
1
150.00€
Hotel Apartament Superior
2
85.00€
Hotel Camera dubla Standard
5

Termeni si conditii

Tariful selectat de dumneavoastra include:

  • Cazare cu mic dejun in tipul de camera selectat
  • Acces gratuit in cadrul Aqua Park-ului pe perioada rezervarii

Politici de cazare:
Copii şi paturi suplimentare

  • Un copil cu vârsta până la 6 ani stă gratis când sunt folosite paturile existente.
  • Un copil cu vârsta până la 2 ani stă gratis dacă foloseşte un pătuţ.
  • Pretul apartamentelor este calculat pentru 3 adulti, sau 2 adulti si 2 copii pana la 12 ani
  • Un copil mai mare de 12 ani sau adult plăteşte 50 RON pe noapte dacă foloseşte un pat suplimentar
  • Capacitatea maximă pentru paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră:1.

 

Cazare Aqua President***
Cel mai avantajos mod de a te bucura non stop de facilitatile locatiei la un pret redus, il reprezinta cazarea in incinta Aqua Park-ului. Camerele spatioase, dotate cu aer conditionat si TV LCD, pot gazdui pana la 4 persoane, in functie de necesitati. 
Dupa gradul de confort, camerele se impart in: camera standard, camera superior si apartamente.

Camere standard:
In suprafata de circa 25 mp, dispun de loc de cazare pentru 2 persoane, aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani).

Camere superioare: 
Camere spatioase, cu suprafete de circa 41 mp, dotate cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, pot acomoda in conditii de confort intre 2 si 4 persoane. Se poate introduce maxim un pat suplimentar rabatabil (recomandabil pentru copii de pana in 12 ani). Dispun de cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar.

Apartamente
Apartamentele in cadrul Aqua Park-ului sunt de 3 tipuri:

  • Modern, caracterizate printr-un aranjament inedit, pe nivel, cu living-ul la parter si patul matrimonial la etaj, cu scara interioara, ideale pentru cei ce iubesc nonconformismul
  • Studio, un spatiu generos, de 75 mp, luminos,  dispunand de cada cu jacuzzi
  • Clasic, cu 2 camere, despartite de o usa, ideale pentru familiile cu copii.

Ambele tipuri contin un pat matrimonial, o canapea extensibila, baie cu cada / dus, TV LCD, aer conditionat, minibar, birou. Oricare varianta de cazare in incinta Aqua Park-ului va asigura accesul non stop si gratuit pe perioada programului la bazine si saune.

IMPORTANT:
REZERVAREA ONLINE 
Prin formularul online din sectiunea CAZARE-> Rezervare puteti rezerva una sa mai multe camere din cadrul complexului nostru. Campul “Persoane/Camera” indica numarul maxim de persoane acceptate in camera respectiva, inclusiv adulti si copii.

Dumneavoastra va trebui sa platiti online, cu cardul, avansul indicat in partea dreapta a formularului de rezervare. Dupa ce faceti confirmarea comenzii pe site-ul nostru, veti fi transferat automat catre procesatorul de plati online unde va trebui sa va completati datele de pe card si sa faceti plata.
Veti primi pe adresa dumneavoastra de email o dovada a platii din partea procesatorului de plati (www.plationline.ro) si un email din partea noastra cu rezervarea efectuata."Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul dumneavoastra de cont ca OnlinePay sau Plationline".
Suma platita de catre dumneavoastra va fi blocata in contul dumneavoastra pana in momentul in care vom valida rezervarea facuta. Anularea tranzactiei va fi posibila cu cel putin 48 de ore inainte de eveniment (intrarea la cazare). Daca rezervarea se anuleaza dupa acest termen, sau in caz de neprezentare, se incaseaza 100% prima noapte de cazare. In cazul unei anularii, banca emitenta a cardului dumneavoastra va trebui sa deblocheze suma blocata intr-un interval de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.
Tariful include 9% TVA, si taxa de statiune.

Your destination (route end point) is already marked on the map. Please enter your location and choose your route options to get directions to the destination point. You can also click on the map to choose up to 9 waypoints from your starting point to the destination point.

Address
Postal code
Town
Optimize for

Acesta nu este un formular de rezervare. Prin acest formular puteti trimite un mesaj proprietarului unitatii de cazare.
Va rugam introduceti mesajul pe care doriti sa-l trimiteti proprietarului unitatii Hotel President

Cancel

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.


Sigla PlatiOnline
MasterCard Secure Verified by VISA