+40 259 318 381 | +40 727 228 294 | +40 734 105 105

President & Mathematics

Graficul activităților pentru 2 iunie 2024

  1. Între orele 8 și 8:15 sosirea copiilor, însoțiți de părinți, în curtea Complexului President (în fața recepției). Vă amintim că organizatorii evenimentului nu răspund de transportul copiilor la și de la activitățile proiectului și nici de supravegherea copiilor înainte de a intra la activitate și după ieșirea de la activitate (perioada de stabilire a rezultatelor, perioada premierii și după premiere). Rugăm părinții care și-au înscris copiii la aceste activități să-și organizeze timpul astfel încât să-i poată însoți pe copii pe tot parcursul activităților.

  2. Între orele 8:15 și 8:35 intrarea copiilor în săli. Precizăm că părinții au acces doar până la ușa clădirii, iar de acolo copiii vor fi preluați de către voluntari.

  3. De la ora 9 la ora 10 se va desfășura activitatea pentru clasa a IV-a, iar de la 9 la 10:30 se va desfășura activitatea pentru gimnaziu.

  4. Fiecare copil va primi punctajul la ieșirea din sală.

  5. La ora 10:50 părinții și copiii vor intra în sala de premiere, care se află în aceeași curte.

  6. La ora 11:15 va începe premierea.

Important!

  1. Fiind prima ediție, toți copiii care participă vor fi premiați.
  2. Complexul President dispune de mai multe parcări. Accesul în prima parcare se face chiar din breteaua care iese din sensul giratoriu spre Cordău, iar în celelalte se face de pe drumul spre Cordău. Toate parcările sunt fără plată, nu trebuie achitat nici in zonele cu automate de parcare.
  3. Vă rugăm să urmăriți informațiile de pe site!
>

Regulament de organizare

Pentru a scoate copiii din uzura zilnică a statului în bănci, dar a-i menține conectați la educație și activități recreative, ne-am propus să inițiem acest proiect educativ-recreativ, intitulat President and mathematics.

Locul de „joacă” va fi în locația Complexului President din Băile Felix.

În calitate de colaborator, Asociația Anima Urbi sprijină proiectul prin strângere de fonduri pentru premiere, iar un grup de profesori și tineri voluntari se ocupă de conceperea „jocurilor”.

Pentru început acest proiect se va derula doar cu copii din clasele a IV-a, a V-a și a VI-a. În funcție de evoluția lucrurilor ne vom extinde și în jos și în sus.

Înscrierea copiilor:

înscrierea copiilor se va face de către părinți prin formularul care se poate accesa de pe site-ul Hotelului President: https://baile-felix.ro 

sau de pe site-ul Asociației Anima Urbi: https://anima.urbioradea.ro .

La înscriere fiecărui copil i se va aloca un cod, pe care copilul îl va primi în sala de „distracție”.

Desfășurarea activității:

Activitatea va începe la ora afișată pe cele două site-uri. Dacă numărul de copii înscriși la o anumită clasă este prea mare, atunci este posibilă o decalare a orei de desfășurare între clase (de exemplu clasa a IV-a poate începe la ora 9, iar celelalte clase la ora 10). Părinții care își înscriu copiii la aceste activități sunt rugați să urmărească toate informațiile care apar pe cele două site-uri.

Activitatea durează o oră pentru ciclul primar și 90 de minute pentru ceilalți. Sarcinile de „joacă” vor fi de tip grilă. Punctajele obținute se vor afișa pe cele două site-uri, în cel mult o oră de la încheierea competiției. Premierea se va face în aceeași zi, la aproximativ două ore de la încheierea competiției. Premiile vor consta în bani (după posibilități) și în diverse obiecte pe care le vor acorda sponsorii.

Important!

1) Organizatorii proiectului nu răspund de transportul copiilor la și de la activitățile proiectului și nici de supravegherea copiilor înainte de a intra  în competiție și după ieșirea din competiție (perioada de stabilire a rezultatelor, perioada premierii și după premiere - perioadă în care părinții/tutorii sunt cei responsabili de supravegherea copiilor). Rugăm părinții care își înscriu copiii la aceste activități să-și organizeze timpul astfel încât să-i poată însoți pe copii pe tot parcursul activităților.

2) Accesul copiilor în sala de „joc” se face pe baza carnetului de elev, vizat la zi.

3) Copiii trebuie să fie prezenți la activități conform graficului care se va afișa pe cele două site-uri.