Hotel President - Baile Felix

Centru de sanatate

In cadrul bazei de sanatate a Hotelului President, personalul medical de specialitate va pune la dispozitie urmatoarele tratamente: electroterapie, unde scurte, ultrasonoterapie, laserterapia, magnetoterapie, masaj terapeutic, termoterapie, hidroterapie, kinetoterapie, elongatii.

Centrul de Sanatate President este condus de Dr. Moraru Gheorghe, reputat medic specialist in recuperare medicala , medicina fizica si balneologie, cu o vechime de peste 35 de ani in domeniu. Fost cadru universitar (conferentiar) al Facultatii de Kinetoterapie, Dr Moraru a coordonat peste 40 de lucrari de licenta in kinetoterapie si a scris doua carti de specialitate. Dr Moraru a fost medic coordinator al Spitalului Clinic de Recuperare Felix, fiind decorat cu ordinal “Meritul sanitar” in gradul de cavaler. Echipa condusa de dansul in cadrul Centrului de Sanatate President este compusa din profesionisti in domeniul recuperarii medicale.


Wellnes & SpaHotel President


Terapie laser antifumat

Un partener www.facilitas.net, va ajuta sa scapati intrun mod cat mai usor si pentru totdeauna de fumat, utilizand o terapie prin laser. Programarile si sedintele se fac in functie de disponibilitate.


Turism dentar

Numerosi pacienti aleg sa imbine un tratament stomatologic mai complex cu un concediu, si fac aceasta venind din tari unde stomatologia se practica la preturi mult mai mari decat in Romania. Partenerul nostru Dental Art (www.dental-art.ro) are astfel pacienti din Italia, Anglia, Germania, Franta, SUA dar si din tarile nordice. Acestia beneficiaza la ei de servicii premium la preturi la care in tara de origine nu ar beneficia nici macar de tratamente sociale. In acelasi timp ei au ocazia sa se relaxeze imbinand sederea in Romania cu vizite in Muntii Apuseni, sau cu petrecerea timpului la Hotel President Baile Felix.