Hotel President - Baile Felix

Restaurante

Restaurantul principal

Situat în Hotelul President, oferă o atmosferă plăcută pentru a lua micul dejun, prânzul și cina. Dispune de o terasă acoperită, folosită vara, cu o capacitate de 200 de locuri. Forma terasei permite organizarea de petreceri private de până la 40 de persoane, în condiții de intimitate.

Taverna boierului

O construcție aparte, situată în curtea hotelului, cu capacitate de până la 60 de locuri, a fost inaugurată în 2013. Construcția din lemn și sticlă, cu suprafețe vitrate mari, oferă un cadru intim de petrecere a unor evenimente speciale. Ideală pentru organizarea de botezuri, majorate sau onomastici, fiind total separate de restul clienților. Dispune de o bucătărie open-space, care face ca atmosfera să fie și mai caldă și familiară. Taverna Boierului poate fi ușor configurată pentru lansări de produse, expoziții de artă sau conferințe.

Sala de evenimente

Cu o capacitate de până la 350 de locuri la masă și de 500 de locuri în aranjament de conferințe, Sala de evenimente reprezinta locul principal pentru evenimentele mari, ținute în cadrul Hotelului.

Mai multe informații găsiți aici:

Sala de evenimente President